Om föreläsaren Johan Norén

Nyfikenheten till det personliga ledarskapet och viljan av att göra skillnad har gjort att Johan nu jobbar som rådgivare till några av landets mest framstående organisationer och företagsledare.

Att öka ansvaret till det inre ledarskapet och skapa alternativa tankar och skapa en tydligare medvetenhet till sina styrkor skapar kraft och energi som får individer och grupper att växa.  

Johan jobbar idag med såväl stora som små företag och organisationer inom både offentlig sektor och privat näringsliv och skräddarsyr er föreläsning efter er ledningsgrupps eller arbetsplats specifika behov.

Några av de ämnesområden Johan arbetar med är hur skapar vi en långtids friskskriven arbetsplats. Modigt, tydligt och modernt ledarskap skapar tillåtande klimat för återhämtning. Eget ansvar får andra att växa. Kraften i förändringsprocesser. Få en ökad produktivitet genom att prioritera och säga nej. Hur får vi organisationen att växa genom tydliga målsättningar. Hur växer vi som människor genom att vårda det friska. Vikten i att fatta kraftfulla beslut.

Stress - "det gäller inte mig"

Johan har egen erfarenhet av att vara sjuk, då han var långtidssjukskriven p.g.a. stressrelaterad ohälsa..

Denna erfarenhet har fått honom att nu utbilda företag och öka kunskapen hos medmänniskor om att bli medvetna om signaler på obalans och överbelastning och hur man kan öka produktiviteten genom att vårda det friska. Detta och mycket mer delar han med sig under sin föreläsning konsekvensen av en tanke som är titeln på Johans inspirationsföreläsning om vilka fördelar som finns för hjärnan av fysisk aktivitet och av att bli medveten om hur man tänker. Föreläsningen belyser stressorer, symptom på stress och sannolika konsekvenser av långvarig stress samt hur man kan jobba förebyggande för att bevara det friska på våra arbetsplatser.

Utvalda artiklar:

Några kunder sagt om Johan

"Passar ledare, ledningsgrupper och bolag generellt om inte annat så får man sig själv en tankeställare och blir enkelt otroligt motiverad." 

- David Rönnberg CEO Indiska Magasinet AB

 

"Stort tack Johan. Berörande och Berikande.
Blev huvudämnet vidare in på kvällen." 

- Frida Hult. Sergel Kredittjänster AB

 

"Vi bad Johan om hjälp att med en coachande workshop berörande frågor om stress i samband med en stort förändringsarbete. Personalen uppskattade verkligen dina råd och öppenhet kring dina egna erfarenheter. Johan fans även som stöd för ledningsgruppen i samband med workshopen för hur frågor och vidare arbete skulle tacklas. Tack Johan" 

- Daniel Hörnqvist - VD på addnature

Kom i kontakt med föreläsaren

Skicka ett mail till Johan på johan@forelasaren.se

Följ Johan på sociala medier

ta del av nyheter, föreläsningar och mycket mer