Vaför ska ni boka Johan Norén?

Johan är fenomenal på att enkelt förklara hur vi med med våra tankar hjälper oss själva eller sätter krokben för oss själva, så valet av föreläsare var enkelt. 

"Jag vill rekommendera företag, skolor, föreningar, kommuner och landsting, som på ett enkelt sätt vill ge sina elever, deltagare på sina kurser eller sin personal enkla verktyg att hantera och utvecklas i sina tankar för att nå sina egna och verksamhetens mål att ta kontakt med Johan för en föreläsning eller längre uppdrag."Marlene Eriksson AssisCO AB

"Vi bad Johan om hjälp att med en coachande workshop berörande frågor om stress i samband med en stort förändringsarbete. Personalen uppskattade verkligen dina råd och öppenhet kring dina egna erfarenheter. Johan fans även som stöd för ledningsgruppen i samband med workshopen för hur frågor och vidare arbete skulle tacklas.

Tack Johan"

Daniel Hörnqvist Regional Manager Internetstores Nordic.

"Otroligt inspirerande föreläsning som öppnade ögonen för många av oss och som nu hittat motivationen att göra förändringar för ett bättre välmående.” 

Malin Carlsson, HR & Malin Nordström, Marknad på Atea Sverige AB 

”Stort tack Johan. Berörande och Berikande. Blev huvudämnet vidare in på kvällen”

Frida Hult. Sergel Kredittjänster AB

"Passar ledare, ledningsgrupper och bolag generellt om inte annat så får man sig själv en tankeställare och blir enkelt otroligt motiverad."

David Rönnberg CEO Indiska Magasinet AB

”Föreläsningen pendlar mellan skratt och allvar på ett sätt som gör att man vill lyssna mer och mer och mer... Johan delade med sig av egna erfarenheter på ett öppet och ärligt sätt vilket gav extra djup och vikt till det han sa. Han gav oss enkla tips om hur vi kan vara mer observanta på tidiga tecken på stress och överbelastning samtidigt som han utmanade oss i publiken att tänka efter och reflektera. Johan är en fantastisk föreläsare som med enkla medel gav oss många intryck och mycket insikt i ett område som vi alltför sällan diskuterar.
Efteråt var det många som återkopplade att detta var den viktigaste och bästa föreläsningen vi haft på många år”.

Malin Berg, chef för Projektledning vid Forsmarks Kraftgrupp AB.

 

 

"Man får sig en tankeställare och börjar fundera över sitt eget beteende. Denna föreläsning passar alla, inte minst chefer då vi lever i en ständigt uppkopplad och stressig tillvaro både privat och i arbetslivet.”

Ulrika Hultfeldt Arbetsförmedlingen

"Med stor passion och drivkraft håller Johan en gripande föreläsning där han med hjälp av sina egna erfarenheter lär oss om stress, förändringsledning och hur vi kan hjälpa varandra som medmänniskor genom att se och uppmärksamma varandra i vardagen.

Tack Johan för en fantastisk föreläsning, jag ser fram emot ett fortsatt gott samarbete med dig".
Erika Carlén, HR Partner Bravida

"Johan Norén är en ny stjärna på talarhimlen. Vi var helt fängslade av hans historia. Det oerhört viktiga, aktuella och allvarliga budskap Johan förmedlar om att vi alla måste tänka om, pausa och reflektera över den enormt stressiga tillvaro vi lever i kommer i en helt ny tappning genom hans berättelse. Vi hör ofta att vi måste dra ner på tempot, återhämta oss, pausa men genom att lyssna på Johans erfarenheter får vi ett levande bevis på hur det kan gå om vi inte tar signalerna på allvar.

På ett enkelt och humoristiskt sätt förklara Johan hur våra tankar kan hjälpa oss framåt och hur vi kan vända problem till utmaningar. Johan har en sådan otrolig förmåga att beröra, engagera och motivera genom att han vågar vara personlig och inte dölja något för sin publik. Vi kan alla känna igen någonting i Johans berättelse vilket skapar kollektiv trygghet och ett samtal om vad som egentligen är viktigt i livet och hur vi kan ta hand om varandra på bästa sätt.

Bokar du Johan får du lyssna på en berättelse som berör och som du aldrig har hört förut!

Vi ger Johan våra allra varmaste rekommendationer och tackar honom för att han har hjälpt oss framåt".

Lisa Holmberg  Human Resources Manager Sweden Arrow Electronics

LRG_DSC05562 3

Några kunder sagt om Johan

"Passar ledare, ledningsgrupper och bolag generellt om inte annat så får man sig själv en tankeställare och blir enkelt otroligt motiverad." 

- David Rönnberg CEO Indiska Magasinet AB

 

"Stort tack Johan. Berörande och Berikande.
Blev huvudämnet vidare in på kvällen." 

- Frida Hult. Sergel Kredittjänster AB

 

"Vi bad Johan om hjälp att med en coachande workshop berörande frågor om stress i samband med en stort förändringsarbete. Personalen uppskattade verkligen dina råd och öppenhet kring dina egna erfarenheter. Johan fans även som stöd för ledningsgruppen i samband med workshopen för hur frågor och vidare arbete skulle tacklas. Tack Johan" 

- Daniel Hörnqvist - VD på addnature

Kom i kontakt med föreläsaren

Skicka ett mail till Johan på johan@forelasaren.se

Följ Johan på sociala medier

ta del av nyheter, föreläsningar och mycket mer

Föreläsningen Stressad

I föreläsningen stressad får du exempel och metoder för att kunna hantera begreppet stress och hur du genom aktiva val och beslut kan leva ett liv med mindre innehåll av stress och mer innehåll av lust och motivation.

Läs mer >
Köp biljetter >