Skip to content
DanishEnglishFinnishNorwegianSwedish

Boka inspirationsföreläsning med Johan Norén!

”Johans föreläsning var ett perfekt avslut på vår konferens då den bidrog till mycket skratt och humor, tänkvärda insikter och värdefulla verktyg att fortsätta jobba vidare med inom organisationen. Johan var engagerad, kunnig och upplevdes som väldigt genuin då han själv gått igenom mycket av det han pratar om. Ett extra plus är att Johan hade mycket energi och glädje som smittade av sig och skapade stort engagemang hos oss i publiken. Johan var utöver det väldigt tillmötesgående och lyhörd inför våra önskemål och behov samt förväntningar på föreläsningen, och hade ett mycket trevligt och proffsigt bemötande så väl innan som under föreläsningen. Kan varmt rekommendera”. Stort tack Johan!

Frida Alvarsson Finansinspektionen.

 

”Johan var helt fantastisk, vilken föreläsning,  Johan blev otroligt uppskattad av mina kollegor. Det är ju alltid en chansning för även om jag var helt övertygad om att Johan var rätt, så kanske det inte faller övriga i smaken. Men det var inget jag behövde vara orolig för, det märktes väl under föreläsningen att det här var riktigt bra. Johan kom och var så otroligt taggad inför uppgiften och det avspeglade hela föreläsningen, det blev kanon.        Jag är som sagt mer än nöjd över mitt val av föreläsare, det blev en succé.”

Carina Gaude Systembolaget AB

 

”Johan presenterade en helt fantastik föreläsning för oss. Johans förmåga att prata utifrån ett anhörigperspektiv och samtidigt prata stress och hållbarhet är fantastik! Högt engagemang, hög igenkänning och mycket skratt i salen. Johans har en enorm förmåga att fånga publiken. Vi är oerhört nöjda och hoppas att vi snart ses igen!”

 Linda Sörensen Bjuvs kommun 

 

”Johan är en lyhörd föreläsare som verkligen skapade en inspirerande och lärorik upplevelse för oss 300 åhörare på Axfood IT. Vi är väldigt tacksamma över att vi fick tips om Johan och att han delade med sig av sina erfarenheter vilket många på Axfood IT har nytta av idag. Johan lyckades engagera deltagarna med sitt tydliga och lättsamma kommunikation där han gav oss bra medskick utan att komma med pekpinnar. Vi uppskattade verkligen hur Johan tog dig tid att skapa en interaktiv atmosfär där lyckades ha vår uppmärksamhet under hela föreläsningen. Johan är ett givet val och jag skulle rekommendera honom till andra företag alla dagar i veckan. Johan är väldigt duktig.”

Peter Theisz Chef IT Medarbetare & Data Insight Axfood IT AB

 

”Johan var helt fantastisk! Vi har aldrig haft så högt engagemang under en digital föreläsning tidigare. Han har förmågan att konkretisera, intressera och skapa igenkänning på ett otroligt sätt, baserat på den information vi tidigare har delat med honom. Det var både skratt, gråt och otrolig motivationsboost som skickades till våra medarbetare. Fantastiskt är det enda vi kan säga. Otroligt bra! Återigen TACK!!!!”

Jenny Molander. HR Business Partner Carlsberg Sverige AB.

 

”Tack än en gång för ditt föredrag. Vi har bara hört hejarop och positiv återkoppling! Det var flera som skulle rekommendera vidare i att ta in honom i deras företag. Kombinationen av att han bjöd på dig själv med väldigt tunga och svåra saker och samtidigt med både humor o värme måla bilden över vikten att ta hand om dig själv och därmed även sin omgivning. Johan får verkligen högsta betyg”

Polismyndigheten Landskrona.

 

”Vi är mycket nöjda med Johans insats. Bra nivå, skräddarsytt för oss och enkelt att ta till sig innehållet, intressant och inspirerande, bra tempo och bra upplägg. Det blev en härlig avslutning på vår konferens som var uppskattad av samtliga medarbetare”. 

Västra Götalands regionen. 

 

”Stort tack Johan för din härliga och insiktsfulla dragning. Budskapet och ditt sätt att arbeta med gruppen passade perfekt in i programmet. Mycket glädje, allvar och klocka insikter.”

Tobias Wirèn COLOSSEUM SMILE Tandvård SVERIGE 

 

"Tack snälla Johan för din fina föreläsning för oss på Livio. Den innefattade viktiga ämnen såsom att skapa ett gott arbetsklimat och vara generös både mot sig själv och andra! Konsten att lyfta andra är viktigt både för medarbetare och ledare inom organisationer. Viktigt att se till stressignaler och att vi tar hand om oss själva och varandra. Fin föreläsning som berör med inslag av en naturlig humor. En föreläsning att ta till sig helt enkelt! Jag rekommenderar varmt Johan Norén"

Maria Jössund Isahk. Verksamhetschef Livio Gärdet

 

”Det var en på många sätt av de bästa föreläsningar jag hört. Dels ödmjukheten, öppenheten, glimten i ögat och sättet att med humor ändå prata om allvarliga saker på ett personligt sätt, dels att det faktiskt fanns en tydlig röd lärande tråd det är en vinnande kombination. Skulle jag ha en checklista för hur en proffsig talare bör vara så är det bara att bocka av – förarbetet klockrent inklusive bra avstämningssamtal med mig som beställare om vad som önskas och vad som kan levereras, tydlighet, mycket bra framförande som också gav goda möjligheter för deltagarna att få interagera och avslutningsvis, dagarna efteråt, en stor nöjdhet där vi konstaterar att vi både fått ett lärande, många goda skratt (varav några fastnade i halsen) och bra tankar att ta med sig i det fortsatta. Jag tror ärligt talat inte att nöjd räcker. Jag och mina kolleger är mycket nöjda! Kan inte bli bättre. Johan har verkligen levt upp till förväntningarna”.

Stefan Landberg Avdelningschef SV Sjuhärad.

 

”Med stor passion och drivkraft håller Johan en gripande föreläsning där han med hjälp av sina egna erfarenheter lär oss om stress, förändringsledning och hur vi kan hjälpa varandra som medmänniskor genom att se och uppmärksamma varandra i vardagen. Tack Johan för en fantastisk föreläsning, jag ser fram emot ett fortsatt gott samarbete med dig”.

Erika Carlén, HR Partner Bravida

 

”Johan stod för en fantastiskt bra dragning i under vår konferens i SOPOT. I vår efterföljande utvärdering framkom det att åhörarna var mycket nöjda och att Johan prickat förväntningarna på innehållet. Inspirerande, proffsigt, träffsäkert”.

Rolf Kolmodin Kommunikationschef B3 Consulting Group AB

 

”Johan var en uppskattad föreläsare och kunde på ett skickligt sätt anpassa sin föreläsning för våra högpresterande medarbetare. Feedbacken efteråt har varit otroligt positiv och även för den inbitne hälsoexperten fanns det takeaways. Vår föreläsning kördes på engelska och det gick jättebra”

Lihini Wijesinghe Tele2.

 

”Jag måste säga att vi är SÅ nöjda med Johan, jag måste ge honom FEM Stjärnor! För hans insats, alla var helt lyriska. Man skulle vilja adoptera Johan till LTG så han fanns på plats hela tiden”. 

Susanne Åkerberg, LTG Display

 

”Johan Noren har hållit i brillianta föreläsningar hos oss på temat ’Hållbara medarbetare’. Jag kan varmt rekommendera honom både som föreläsare och bollplank kring att utveckla arbetsglädje och en hållbar arbetsplats där alla medarbetare får bli sina bästa jag. I sina föreläsningar delar Johan med sig av både egna erfarenheter, praktiska råd och goda exempel. Han har ett härligt engagemang och varvar sina inspirerande och träffsäkra föreläsningar med egen tid för reflektion för att vi alla ska kunna utveckla vårt självledarskap men även omtanke mot varandra. Vi ser med förväntan fram mot vårt fortsatta samarbete".

Martin Nossman. CEO Collector Bank AB

 

"Jag har hört många föreläsningar men den här var av ett annat slag. Johan höll oss i publiken i ett järngrepp och gav en hel del aha-upplevelser som man inte själv tänker på när man springer fram i 180 km/h i ekorrhjulet. Han är väldig engagerad, karismatiskt och enkel att ha att göra med. Högsta betyg!"

Katarina Håkansson. Praktikertjänst. 

 

"Vi satt helt trollbundna och insöp det oförståeliga. Vi försökte förstå vidden av konsekvensen av att inte lyssna på kroppens signaler. Vi insåg också hur stark konsekvensen av ens tankar är. Hur vi väljer att tänka och förhålla oss till olika känslor och upplevelser. Ett slags uppvaknande. Känslan var att detta är en föreläsning som berör precis alla. Johan hjälpte och inspirerade oss till att öppna upp tanken och att välja väg."

Helena Hansson Ordförande Friskis&Svettis Falkenberg.

 

"Stort varmt tack för din inspirerande tid hos oss. Jag är mer än tacksam för att ta del av dina erfarenheter ifrån din otroliga resa. Jag tar speciellt med mig sök fördelar, vårda det friska och följ min dröm.

Camilla Bolmenius Varmförzinkning AB.

 

”Johan Norén föreläste för all personal inom äldreomsorgen i Halmstad kommun hösten 2022. Temat var Arbetsglädje och hållbarhet. Inför föreläsningarna var Johan mycket inlyssnande för att fånga våra behov och nå medarbetarna på rätt sätt. Föreläsningarna blev väldigt lyckade och innehöll både allvar, fakta, tips och råd samt humor. Han bjöd mycket på sig själv och skapade en god energi och stämning med sin publik. Vi kan varmt rekommendera Johan som föreläsare och skulle gärna anlita honom igen.”

Sirpa Göransson.  Halmstads kommun

 

”Johan fångar rummet direkt, inom 10 minuter har du skrattat, fryst till och haft gåshud! På ett väldigt enkelt sätt beskriver Johan frågor som träffar alla med både motivation och som tankeställare, hur vi med våra egna tankar kan göra det mesta mycket enklare. Med energi guidar han föreläsningen med hjälp av ett blädderblock som slutligen beaktas som modern konst! Jag rekommenderar alla att investera i en sittning med Johan.”

Joacim Söder VD Länsförsäkringar Skåne Service & Sanering AB

 

 

"Johan is many things to many people. Johan is a dynamic presence and he will change your life. I know this to be true, because Johan has been instrumental in helping med change my life. I have seen the diversity which Johan has whit client-individuals of different skills, abilities and needs. And Johan exceeds expectations whit all of these individuals. Johan has shown me, first hand his commitment, his energy, passion knowledge and dedication are unmatched by any other. Johan is living proof that his method works ant there are many others who he has helped that can attest this as well. Myself, i am also living proof that Johans approach is a life changer. Through this process i have change my life and i am braking boundaries that have been in front of me for years. I am succeeding on a daily basic and i am eternally grateful. Thank you Johan- for what you do, and how you do it". 

Eric Johnson Boston ,Massachusetts USA.

 

”Johan tog sig an vårt problem på bästa sätt. Han satte sig in i vad vi behövde och använde sin talarteknik och kunskap till att rikta budskapet till personalen. Budskapet nådde också fram. Reflektioner efteråt beskriver att personalen vill vända trender, tänka på sin inställning, se lösningar inte problem, att alla behöver ta ett eget ansvar för sitt välmående samt våga be om hjälp. Johan har tagit hål på bubblan och nu återstår fortsatt aktiviteter arbete med ovan nämnda punkter samt reflektion. Vi är så nöjda och rekommenderar Johan varmt”.

Sunne kommun.

 

"Johans personliga, transparenta, ödmjuka och professionella framtoning satte ann en sträng i oss alla som var med på den här dagen. Våra förväntningar överträffades stort!"

Linköpings kommun

 

”Johan sydde ihop vår dag rakt igenom med sitt genomförande. Han gav inspiration till alla, även fast vi har en spretig organisation med många olika titlar. Alla uppskattade honom enormt”.

Martin Kämpedal. Vatten och miljöresurs i Berg och Härjedalen AB

 

”Jag har sällan träffat någon som är så skicklig på att förmedla sitt budskap med bara papper och pennor som Johan. Johan var närvarande, bjöd på sig själv men på ett ödmjukt och mycket professionellt sätt. Johan var tillgänglig, hade skön humor och lyckades på ett prestigelöst, personligt och medmänskligt sätt förmedla sina erfarenheter men också andra människor han mött och deras erfarenheter. På ett tydligt och pedagogiskt sätt fick han deltagarna att förstå vikten av det egna ansvaret, att livet ibland kan göra ont men att det går att vända det till styrkor för att växa som människa, att det går att be om hjälp, att våga reflektera, att vi duger som vi är, att positiv feedback ger mer än det tar och att vänlighet och uppmuntran är nyckelord i arbetslivet. Det har varit oerhört värdefullt att bolla tankar och idéer med dig från första samtalet och dagen motsvarade våra förväntningar och lite till. Det har helt enkelt varit en förmån och väldigt lärorikt att få möjligheten att jobba med dig, så tack!”

Marit Gunnarsson. Administratör/HR Linköpings kommun.

 

"Johan levererade en föreläsning som med råge överträffade våra förväntningar! Jag har fått så mycket positiv respons från våra medarbetare som tyckte att Johan gav oss 90 min energi kring ett mycket viktigt och allvarligt ämne. Bra balans mellan humor, igenkänning, reflektion och eftertanke. Det är en konst att få fram allvaret utan att pekpinnarna åker fram. Skickligt gjort!!! Tack vare Johan känner vi oss superpeppad och vi fick en superbra avslutning på vår utvecklingsdag". Funkia AB

 

"Vi på Elgiganten tror på att ett starkare team byggs genom att ha egen balans i livet och goda kollegor som tillsammans skapar arbetsglädje. Balans i livet, privat och på jobbet kräver både egen insats och goda kollegor. Men det är inte så lätt. Därför tog vi hjälp av Johan Norén som skapade en härlig stämning som öppnade våra sinnen. Att ha hög prestation kräver att man mår bra, kan hantera stress och peppar varandra men också att man sätter gränser. Ens eget välmående är viktigt. Det är viktigt att ta psykisk ohälsa på största allvar och ta vara på de verktyg som finns för att förebygga stress och utbrändhet hos sina medarbetare. Johans föreläsning öppnade upp till fina samtal och stärkte vår gemenskap och insikt. Tack Johan för att du gav oss insikt och tankeställare". 

Niclas Eriksson. VD Elgiganten.

 

"Johan var saklig, metodisk och engagerad. Han tog med oss på en fartfylld och lärorik föreläsning. Vi hoppas att fler vill lyssna på Johan för det han förmedlar är jätteviktigt i vår uppkopplade - otåliga - ekorrhjul, behöver vi idag någon som lär oss att säga nej och stanna upp. Tack Johan"

Vision Gävle.

 

”Johan var helt fantastisk. Johan delade flertalet erfarenheter och insikter till oss i Pappers avd.54. Alla deltagare var helt lyriska och fick många aha upplevelser och bra verktyg att ta med sig i livet".Tack för allt.

Marie Olsen Ordförande Pappers Avd 54BillerudKorsnäs Skärblacka.

 

"Johan uppskattades av alla våra medarbetare och vi alla är mycket nöjda med Johans föreläsningar. De har varit väldigt inspirerande och lärorika och vi har fått mycket positiv feedback från personalen. Det var både personligt och inspirerande och väckte många välbehövliga eftertankar".

Hässelby Kommun.

 

"Våra förväntningar uppfylldes och föreläsningarna var mycket uppskattad. Johan är verkligen givmild och delar med sig av sina erfarenheter på ett fint sätt. Han bjuder på sig själv och blandar allvar med humor vilket gör att föreläsningen känns trovärdig. Många upplever hög igenkänning på ett eller annat sätt. Den är lättsam och bjuder på mycket tänkvärt".

Malin Lilja Altörn. Fritidschef, Säters kommun.

 

"Johan Norén lätt bästa externa talaren vi haft. Klockrent."  Tactel AB

 

"Johan var Suverän! Det var en mycket bra föreläsning som passade väldigt bra i vår grupp. Mycket bra återkoppling och uppskattning ifrån alla deltagare".

Gunilla Öberg. Avd chef Hallands sjukhus Kungsbacka.

 

"Johan Norén was excellent, the best speakers I've heard on the subject. Warm, funny and understanding. Johan clearly had great experience of everything he talked about and could in a humorous way capture his audience. Humble guy with own experience and sound approach to the subject and made you think about the topic. He hade the experience and skills to talk about these issues that was educational and interesting. Johan was a very inspirational speaker". Thank you.

 

"Tack Johan, du har verkligen gjort avtryck i vår verksamhet."

Marie Andersson. Rektor Holstagårdsskolan.

 

"Johan är fenomenal på att enkelt sätt förklara hur vi med våra tankar hjälper oss själva eller sätter krokben för oss själva, så valet av föreläsare var enkelt. Jag vill rekommendera företag, kommuner och landsting som på ett enkelt sätt vill ge sin personal enkla verktyg att hantera och utvecklas i sina tankar för att nå sina egna och verksamhetens mål att ta kontakt med Johan för en föreläsning eller längre uppdrag".

Marlene Eriksson. AssisCO AB

 

”Johan gav oss på Länsförsäkringar Skåne två dagar med mycket skratt, engagemang och eftertanke.Vi bjöds på en gripande, personlig och genuin föreläsning som har en stor igenkänningsfaktor där skratten blandas med allvar och reflektion över sitt eget beteende. Det är en fin förmån att få lyssnat på Johan och han berörde oss på många plan. Vårt arbete fortsätter inom organisationen och vi har fått många konkreta verktyg att använda oss av i vår strävan efter att bli en ännu friskare arbetsplats. Många av våra chefer och medarbetare har efter dessa dagar återkopplat att detta var den bästa föreläsningen av alla. Tack Johan, vi ger honom såklart de allra bästa rekommendationerna”.

Sofie Ferm.HR Business Partner Länsförsäkringar Skåne

 

 

”På IKEA är våra medarbetare vår viktigaste resurs. Tack Johan för att du gav alla medarbetare på IKEA Borlänge en inspirerande föreläsning!Jag kan varmt rekommendera Johan, en föreläsare som på ett generöst och personligt sätt berör. Johan gav oss en kväll med mycket skratt, allvar, eftertanke, konkreta tips och fokus på möjligheten att skapa en hållbar hälsa.”

Anna Wångmar. People and Culture Manager IKEA Borlänge and IKEA Gävle.

 

”För oss på Peab är arbetet med att synliggöra och våga prata om stress viktigare än någonsin. Alla upplever någon gång stressande faktorer i livet, vissa gör det rent av dagligen.
Johan Norén har inspirerat ledningsgruppen flertalet tillfällen genom sina föredrag. Efter mötet med Johan får vi deltagare en ökad kännedom om vad som orsakar passivitet och stress.
Resultatet av föreläsningarna bildar en kollektiv syn på hur vi kan skapa friska arbetsplatser. Vi ser inspirerade fram mot samarbete med Johan”

Henrik Gustavsson. Arbetschef Peab Anläggning AB 

 

”Johans föreläsning hos oss var fantastisk! Med en unik blandning av humor, värme och allvar, tar han upp både aktuella och svåra ämnen för alla som är intresserade av gruppdynamik och ledarskap! Johan är otroligt utlämnande och därmed kredibel och insiktsfull. Vi lärde oss alla vikten av att ta eget ansvar och våga sätta gränser men kanske framförallt vikten av empati och kärlek! Tack Johan!”

Magnus Oppenstam. Chef SEB

 

”Johan tog oss igenom en chef-ledardag under ämnet stress och att vårda sig själv. Han pratade om vikten av att prioritera sin egen individuella återhämtning, att vi börjar prata om hur vi mår och börja se vinsterna med att be varandra om hjälp. Föreläsningen varvades med flera korta workshops och massor av skratt kring ett annars ganska allvarligt ämne. Vi fick insyn i hur vi tillsammans kan skapa arbetsglädje och bidra till varandras mående. Johans engagemang i ämnet är förträffligt och han lyckades hålla energinivån hög hos alla 30 deltagande chefer genom hela passet på 4 timmar. Framförallt är många av lärdomarna något vi kommer att ta vid och använda oss av framöver. Flertalet av våra chefer har efter denna dag återkopplat att detta var vår bästa chef-ledardag någonsin”.

Marcus Lindner. HR-chef IKEA Örebro

 

”Vilken föreläsning! Tack Johan för en fantastisk föreläsning för alla våra chefer på IKEA Barkarby,  med ledarskapsutveckling när den är som bäst.  Du sprider, engagemang, känslor, eftertänksamhet, kunskap och humor med ditt enkla sätt på scen! Kan varmt rekommendera”.

Sara Hallbygård. Human resourse Manager på IKEA Group

 

”En personlig och inspirerande föreläsning som alla deltagare kunde relatera till. Om vikten av att lyssna på kroppens signaler, prioritera rätt i arbetslivet och ta ansvar för varandras arbetsmiljö. Ett uppvaknande för många som deltog om vilket ansvar vi har för vårt egna och andras välbefinnande samt den kultur som vi bidrar till på vår arbetsplats. Johan gav oss en personlig inblick i vilket ansvar vi som individer har för vår egen situation och vad konsekvenserna kan bli för oss själva, kollegor och verksamheten i stort om vi inte stannar upp och ändrar vårt beteende och vår kultur på arbetsplatsen. Johan engagerade 995 medarbetare båda live och på videolänk”.

Karolina Bäckström. Skyddsombud Skatteverket

 

”Jag blev tipsad om Johan när jag var på en kurs. Vi anlitade Johan för vår höstkonferens och Johans föreläsning blev högt uppskattad hos oss. Jag som var ansvarig för själva bokningen har aldrig fått så mycket positiv feedback efter någon annan föreläsare vi har haft. För att sammanfatta kommentarerna jag fick så upplevdes föreläsningen som energirik, inspirerande, rolig, allvarlig, tänkvärd, motiverande och berörande. Det som de flesta fastnat för var att Johan delade med sig av sina egna erfarenheter vilket gjorde budskapet både djupt och trovärdigt. Föredraget diskuterades senare under kvällen och jag tror att allas våra ögon öppnades för hur vi kan både hjälpa oss själva och kollegor, att tidigare kunna se varningstecken för förhindra utbrändhet och för mycket stress. Jag hoppas att vi med denna erfarenhet blir ännu bättre på att ta hand om varandra, att kunna släppa lite på kontrollbehovet, att inte skämmas för att erkänna om vi är stressade och faktiskt våga be om hjälp.Vi har helt enkelt fått lite större insikt i vad som egentligen är viktigt i livet”. 

Kristin Olsén .Swedish Orphan Biovitrum AB

 

”Bra energi, rätt tonalitet, underhållande utan trams. Trovärdigt, tänkvärt och rakt. Helt i min smak”

Leif Nordin. Ledarnas Sveriges chefsorganisation.

 

” Pricksäkert och Trovärdigt. Flera tycker att det var den bästa föreläsning de lyssnat på i samband med jobbet”

Gustaf Bratt. Nordea Sweden

 

”Johans föreläsning var verkligen uppskattad hos oss. I vår egen undersökning internt över vilka saker som har gjort mest skillnad hos oss under det senaste halvåret så toppade Johans dragning. Spontana reaktioner efteråt har varit ”Jag har verkligen börjat fundera över hur jag förhåller mig till arbetskamrater som jag märker inte mår bra, Johans föreläsning hos oss gav mig massor av värdefulla insikter”, ”Jag kände igen mig på flera punkter om det som Johan pratade om, nu vet jag att jag måste göra förändring.”

Anna-China Roos Gummesson. Head of HR Universal Music AB

 

"Vi bad Johan om hjälp att med en coachande workshop berörande frågor om stress i samband med en stort förändringsarbete. Personalen uppskattade verkligen dina råd och öppenhet kring dina egna erfarenheter. Johan fans även som stöd för ledningsgruppen i samband med workshopen för hur frågor och vidare arbete skulle tacklas. Tack!"

Daniel Hörnqvist. Regional Manager Internetstores Nordic.

 

"Otroligt inspirerande föreläsning som öppnade ögonen för många av oss och som nu hittat motivationen att göra förändringar för ett bättre välmående."

Malin Carlsson. HR & Malin Nordström. Marknad på Atea Sverige AB 

 

”Stort tack Johan. Berörande och Berikande. Blev huvudämnet vidare in på kvällen”

Frida Hult. Sergel Kredittjänster AB

 

"Genom sin föreläsning på Världshälsodagen för Psykisk Hälsa med 170 åhörare blev omdömet helt övertygande att Johan Norén är en i allra högsta grad uppskattad och inspirerande föreläsare med engagemang, trovärdighet som ger förutsättningar och hopp till förändringar att hantera sin psykiska ohälsa i sin vardag och med fysisk aktivitet till att nå sjukdomsinsikt och tillfrisknande efter långvarig depression. Johan var bra då det han berättade verkligen kom från hjärtat”

Harrieth Ekroth.Chef/Director Fontänhuset Nyköping

 

"Passar ledare, ledningsgrupper och bolag generellt om inte annat så får man sig själv en tankeställare och blir enkelt otroligt motiverad."

David Rönnberg. CEO Indiska Magasinet AB

 

”Föreläsningen pendlar mellan skratt och allvar på ett sätt som gör att man vill lyssna mer och mer och mer... Johan delade med sig av egna erfarenheter på ett öppet och ärligt sätt vilket gav extra djup och vikt till det han sa. Han gav oss enkla tips om hur vi kan vara mer observanta på tidiga tecken på stress och överbelastning samtidigt som han utmanade oss i publiken att tänka efter och reflektera. Johan är en fantastisk föreläsare som med enkla medel gav oss många intryck och mycket insikt i ett område som vi alltför sällan diskuterar. Efteråt var det många som återkopplade att detta var den viktigaste och bästa föreläsningen vi haft på många år”

Malin Berg. Forsmarks Kraftgrupp AB

 

"Man får sig en tankeställare och börjar fundera över sitt eget beteende. Denna föreläsning passar alla, inte minst chefer då vi lever i en ständigt uppkopplad och stressig tillvaro både privat och i arbetslivet.”

Ulrika Hultfeldt Arbetsförmedlingen

 

”Johan Noréns sätt att samtala om stress och hur den påverkar oss gav högskolans chefer en oförglömlig upplevelse. Många skratt och djupa insikter. En mycket personlig och ärlig betraktelse som gick rakt in i hjärtat.”

Gustaf Floderus, tf personalchef, Mälardalens högskola

 

”Det är mycket vinna eller försvinna som gäller. Det finns en stor press vad du ska prestera i livet och efter föreläsningen var det mycket positiva tongångar, det var ett bra fokus som kändes relevant, bra att få konkreta tips och vara förebyggande och observant på tidiga signaler vilket var mycket bra.  Det var inspirerande och det fick oss att ta detta med stress på allvar och få upp ögonen för problematiken och gav positiva tankar hur man kan jobba med det själv. Det var konkret och fångade allas intresse. Det var enormt att höra det surret som uppstod under diskussionspunkterna”.

Eva Albers.Senior Forskare, Docent, Dr. Chalmers tekniska högskola.

 

"Johan Norén är en stjärna på talarhimlen. På ett enkelt och humoristiskt sätt förklara Johan hur våra tankar kan hjälpa oss framåt och hur vi kan vända problem till utmaningar. Johan har en sådan otrolig förmåga att beröra, engagera och motivera genom att han vågar vara personlig och inte dölja något för sin publik. Vi kan alla känna igen någonting i Johans berättelse vilket skapar kollektiv trygghet och ett samtal om vad som egentligen är viktigt i livet och hur vi kan ta hand om varandra på bästa sätt.

Vi ger Johan våra allra varmaste rekommendationer och tackar honom för att han har hjälpt oss framåt".

Lisa Holmberg  Human Resources Manager Sweden Arrow Electronics

 

”En föreläsare som vet vad han pratar om. Kombinationen med den visuella framställningen på blädderblock blandat med frågeställningar att samtala runt i små grupper förstärker hans budskap på ett underbart sätt. Man får med sig många tankegångar att ta med sig i det fortsatta livet”. 

Margaretha Samuelsson Skellefteå Kraft Elnät AB 

 

”Johan Noren har tjänstgjort som föreläsare och träningscoach på Startskottet Hälsocamp Sandviken. Johan får på ett effektivt sätt deltagarna att fokusera på sig själva, lära sig vara i nuet, via varierade utmaningar får han deltagarna att jobba med sina kroppar och utmana sig själva.  Han förmedlar sina kunskaper på ett utomordentligt och pedagogiskt sätt. Han är professionell och har stor empatisk förmåga. Hans insats var otroligt högt uppskattat av såväl deltagarna som projektledarna. Undertecknad rekommenderar honom varmt till nya åtagande inom friskvård och hälsa. Ingela Stigenberg Projektledare.

 

Några kunder sagt om Johan

"Passar ledare, ledningsgrupper och bolag generellt om inte annat så får man sig själv en tankeställare och blir enkelt otroligt motiverad." 

- David Rönnberg CEO Indiska Magasinet AB

 

"Stort tack Johan. Berörande och Berikande.
Blev huvudämnet vidare in på kvällen." 

- Frida Hult. Sergel Kredittjänster AB

 

"Vi bad Johan om hjälp att med en coachande workshop berörande frågor om stress i samband med en stort förändringsarbete. Personalen uppskattade verkligen dina råd och öppenhet kring dina egna erfarenheter. Johan fans även som stöd för ledningsgruppen i samband med workshopen för hur frågor och vidare arbete skulle tacklas. Tack Johan" 

- Daniel Hörnqvist - VD på addnature

Kom i kontakt med föreläsaren

Skicka ett mail till Johan på johan@forelasaren.se

Föreläsningen Stressad

I föreläsningen stressad får du exempel och metoder för att kunna hantera begreppet stress och hur du genom aktiva val och beslut kan leva ett liv med mindre innehåll av stress och mer innehåll av lust och motivation.

Läs mer >
Köp biljetter >