Skip to content
DanishEnglishFinnishNorwegianSwedish

Föreläsare Motivation

Föreläsning - "långsiktig motivation, vinst för alla"

 

Medarbetares motivation och välmående är av stor betydelse för att upprätthålla en gynnsam och hållbar arbetsmiljö.

Johan listar sina råd och möjligheter till ett motiverat och engagerat team:Forma en öppen och transparent kommunikation med medarbetarna. Intresse för deras åsikter, idéer och feedback kan ge positiva effekter. Skapa forum för meningsfulla kompetens utbyten.

Erbjud möjligheter att delta i beslutsfattande och visa att deras åsikter är betydelsefulla.Delegera ansvar samt befogenheter.Uppmuntra kollegorna för deras attityd, inställning, prestationer och framsteg. Ge konkret och specifik feedback för att tydliggöra vad de har gjort bra och bidragit med i processen.Genom att göra detta kan de känna att deras engagemang samt arbete uppskattas och därigenom motiveras att fortsätta att sträva efter framgång.

Erbjud medarbetarna möjligheter till professionell och personlig utveckling. Detta kan uppnås genom att tillhandahålla utbildning, workshops eller mentorprogram. Genom att investera i deras utveckling visar du att du har förtroende för deras potential och möjliggör utveckling.

Fastställ tydliga och realistiska mål för medarbetarna. Genom att ha tydligt definierade mål att sträva mot kan arbetsuppgifterna få en känsla av mening och ge en känsla av tillfredsställelse när de uppnås. Det är viktigt att dessa mål är mätbara och att uppföljning sker regelbundet för att kunna ge feedback och stöd. Sätt inte mål för målens skull! Involvera och Utbilda i hur man arbetar målstyrd.Se till att arbetsmiljön är positiv, stöttande och inkluderande. Genom att skapa en kultur där medarbetarna känner sig trygga att dela sina idéer och där det finns en balans mellan arbete och fritid, kan motivation och trivsel öka. Det är även värdefullt att fira framgångar och organisera teambuilding-aktiviteter för att stärka samhörigheten inom arbetsgruppen. Titta på goda förebilder och goda exempel där man skapar framgångsrika lag.Tillhandahåll belöningar och erkännanden för utmärkta prestationer. Detta kan inkludera löneförhöjningar, bonusar, förmåner eller enkla sätt att uttrycka uppskattning.Fungera som en inspirationskälla för medarbetarna genom att vara entusiastisk, engagerad och passionerad i ditt eget arbete. Visa att du tror på företagets vision och värderingar och försök att inspirera medarbetarna att göra detsamma. Våga var sårbar och led via exempel.Det är viktigt att komma ihåg att varje individ kan motiveras på olika sätt, och därför är det avgörande att anpassa motivationsteknik till varje medarbetare. Genom att lyssna på individuella behov och se till att de omgivningen känner sig sedda och uppskattade, kan en hög grad av motivation och engagemang på arbetsplatsen uppnås

Några kunder sagt om Johan

"Passar ledare, ledningsgrupper och bolag generellt om inte annat så får man sig själv en tankeställare och blir enkelt otroligt motiverad." 

- David Rönnberg CEO Indiska Magasinet AB

 

"Stort tack Johan. Berörande och Berikande.
Blev huvudämnet vidare in på kvällen." 

- Frida Hult. Sergel Kredittjänster AB

 

"Vi bad Johan om hjälp att med en coachande workshop berörande frågor om stress i samband med en stort förändringsarbete. Personalen uppskattade verkligen dina råd och öppenhet kring dina egna erfarenheter. Johan fans även som stöd för ledningsgruppen i samband med workshopen för hur frågor och vidare arbete skulle tacklas. Tack Johan" 

- Daniel Hörnqvist Regional Manager Internetstores Nordic

Skolor - "du är mer än din prestation"

Ger alternativa tankar och förhållningssätt till jämförelsefällan, prestationsfällan och hur vi kan förhålla oss till begreppet stress.

Sed posuere consectetur est at lobortis. Maecenas faucibus mollis interdum. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur. Donec id elit non mi porta gravida at eget metus.

Elever sagt om föreläsningen

”Efteråt kunde man inte sluta att prata om föreläsningen”

- Elever från idrottsgymnasiet Hagagymnasiet I Norrköping

 

”Vi fick större medvetenhet om hur ens mentala inställnings påverkar prestationen”

- Elever från idrottsgymnasiet Hagagymnasiet I Norrköping

”Föreläsningen gav positiv effekt, inspiration, kunskap och engagemang”

- Elever från idrottsgymnasiet Hagagymnasiet I Norrköping

 

Coaching Ledarskap - "Om inte du, vem? Om inte nu, när?"

Eget ansvar får andra att växa. Bli modigare genom att träna i att ta kraftfulla beslut. Om inte du, vem? Om inte nu, när?

Johan Norén jobbar idag med företagsledare, ledningsgrupper och privat personer som vill öka sin mentala styrka och fatta fördelaktiga beslut.

Hur går vi från tanke till handling och hur tränar vi upp förmågan att fatta kraftfulla beslut. 

 

Några kunder sagt om Johan

"Johan is many things to many people. Johan is a dynamic precedes and he will change your life, i know this to be true, because Johan has been instrumental in helping med change my life. To anyone out there that needs help in changing there lives, the obvious choice is johan. Johan is a living proof that his methods works and i have change my life and breaking boundaries that have been in front for me for years. Thank you johan for what you do and ow you do it"

- Eric Johnson

Jag vill rekommendera företag, skolor, föreningar, kommuner och landsting, som på ett enkelt sätt vill ge sina elever, deltagare på sina kurser eller sin personal enkla verktyg att hantera och utvecklas i sina tankar för att nå sina egna och verksamhetens mål att ta kontakt med Johan för en föreläsning eller längre uppdrag.  Johan är fenomenal på att enkelt förklara hur vi med med våra tankar hjälper oss själva eller sätter krokben för oss själva, så valet av föreläsare var enkelt. 

- Marlene Eriksson AssisCO AB

Träna för hjärnan - "Från utbränd och depression till Ironman och motivation"

Träna För Hjärnan är titeln på Johans inspirationsföreläsning om vilka fördelar som finns för hjärnan av fysisk aktivitet och betydelsen av att vårda det friska.

Föreläsningen belyser stressorer, symptom på stress och sannolika konsekvenser av långvarig stress samt hur man kan träna tålamod och attityder genom att fokusera på det lilla som på sikt gör det stora samt fysik aktivitets påverkan för ökat välmående.

Några kunder sagt om Johan

"Vi satt helt trollbundna och insöp det oförståeliga.Vi försökte förstå vidden av konsekvensen av att inte lyssna på kroppens signaler.Vi insåg också hur stark konsekvensen av ens tankar är. Hur vi väljer att tänka och förhålla oss till olika känslor och upplevelser. Ett slags uppvaknande.Känslan var att detta är en föreläsning som berör precis alla.Johan hjälpte och inspirerade oss till att öppna upp tanken och att välja väg." 

- Helena Hansson Ordförande Friskis&Svettis Falkenberg

"Stort varmt tack för din inspirerande tid hos oss. Jag är mer än tacksam för att ta del av dina erfarenheter ifrån din otroliga resa. Jag tar speciellt med mig sök fördelar, vårda det friska och följ min dröm" 

-  Camilla Bolmenius Varmförzinkning AB

Kom i kontakt med föreläsaren

Skicka ett mail till Johan på johan@forelasaren.se

Föreläsningen Stressad

I föreläsningen stressad får du exempel och metoder för att kunna hantera begreppet stress och hur du genom aktiva val och beslut kan leva ett liv med mindre innehåll av stress och mer innehåll av lust och motivation.

Läs mer >
Köp biljetter >