Skip to content
DanishEnglishFinnishNorwegianSwedish

Stress. Föreläsning. “Långtids friskskriven arbetsplats”.

FullSizeRender 3

Tankar och metoder om hur vi genom ett tydligt, modigt och modernt inre och yttre ledarskap med en tydlig struktur av inre samt yttre förväntan kan skapa förutsättningar för en långtids friskskriven arbetsplats.

Hur kan vi skapa ett tillåtande klimat för att koppla ner och skapa återhämtning och därigenom få nya attityder att sitta i väggarna som bygger en kreativ, entusiastisk och långsiktigt hållbar verksamhet.

Genom att sluta vara generell och börja bli specifik kan man hitta kompetenser av att uttrycka känslor som tidigare dolts i det generella och som när dom växer fram minskar den press som skapar upplevd inre stress.

Det är enkelt och ingen utmaning att vara kritisk, det är skillnad på att bli bitter och bli bättre. Var inte en del av problemet, bli en del av lösningen.

Glädje till livet. Njut av tiden.

Föreläsningen Stressad

I föreläsningen stressad får du exempel och metoder för att kunna hantera begreppet stress och hur du genom aktiva val och beslut kan leva ett liv med mindre innehåll av stress och mer innehåll av lust och motivation.

Läs mer >
Köp biljetter >