Skip to content
DanishEnglishFinnishNorwegianSwedish

Måbra resor 2017.

img_1459

Johan Norén och Rickard Nordstrand´s event är för dig som vill utmana dig fysiskt samt skapa verktyg i att hantera och förebygga begreppet stress. Målsättningen är att samtliga deltagare ska lämna våra event med en energirik känsla av att känna sig stärkta fysiskt och mentalt. Den värdefulla slutprodukten är att landa i känslan av stark i tanken stark i kroppen och glädje till livet.

13-17/9
Vi väljer att göra en uppföljning på resan som blev en succé och åker tillbaka till Marbella för Quartiers Camp 2.0.

Du kommer få möjligheten att utmana dig själv fysisk och mentalt där du kommer erbjudas högkvalitativ fysisk aktivitet samt föreläsningar som kommer stretcha dina tankar. Träningen individanpassas vilket möjliggör att alla kan medverka och utmana sig själv på individuell nivå.

Vi bor på lyxiga Quartiers i Benahavis som erbjuder exklusiva full utrustade lägenheter där du ges möjligheter att känna dig bortskämd och omhändertagen.

Vi erbjuder en helhetsupplevelse där det ingår kvalitativ förtäring och där vi under resan kommer njuta av grillkväll, paellakväll samt besöka en av Malagas bästa restauranger.

Förutom utmanade fysisk aktivitet kommer tid avsättas för relax, stresshantering, mental styrketräning, social samvaro samt egen tid.

En träningsresa för den träningstörstande livsnjutaren där vårt mål är att du skall åka hem med större självförtroende, större självtillit och en ökad glädje till livet.

För information och bokning besök http://www.rickardnordstrand.nu/marbella

21-22 /10 är vi tillbaka på körunda hotell. För information och bokning besök http://korunda.se/weekendpaket/traning-johan-rickard/

11-12/11 är vi på Torekov Hotell som välkomnar till en omgivning som inspirerar med lekfullhet och naturnära lyx. Valmöjligheterna hos oss är många där grunden ligger i att vi tror på att rörelse och aktivitet skapar massor av energi. För information och bokning besök http://www.torekovhotell.se/spa-weekendpaket/traningspaket/fysik-och-rorlighet-med-johan-rickard

Föreläsningen Stressad

I föreläsningen stressad får du exempel och metoder för att kunna hantera begreppet stress och hur du genom aktiva val och beslut kan leva ett liv med mindre innehåll av stress och mer innehåll av lust och motivation.

Läs mer >
Köp biljetter >