Skip to content
DanishEnglishFinnishNorwegianSwedish

Att ge upp vs komma tillbaka. 

Att ge upp vs komma tillbaka. 

Tankar på att ge upp och sluta försöka kan vara ett vanligt förhållningssätt som under livets gång på olika sätt kan drabba oss alla.

Där tankar på att sluta försöka då man tror att det är omöjligt kan utveckla förbittrade tankar.

Tankar som kan skapa uppgivenhet med tillhörande hopplöst tillstånd, ett tillstånd som tyvärr gör att många hoppar för gott då den valda sanningen om att livet är som det är och opåverkbart i hur det kan vara samt tron på att ej få hjälp och där man känner pressen som skapar stressen ifrån tron av att aldrig komma tillbaka totalt fått fäste och i många fall slutar i en tragedi.

 

Att när man inte tror på det själv ta eller få hjälp av någon som tror åt en och med dom nya förutsättningarna genom tålamod träna upp tron på sig själv och tron på att små steg konsekvent över tid kan få fördelaktiga konsekvenser, sätta saker i perspektiv och vårda den tid man har samt våga drömma om ett nytt önskat läge kan bevisligen påverka hur man mår. 

 

Där frågan om att bli frisk eller hel kan vara uteslutet sluta konstatera att det är hopplöst och sluta konstatera vad som är sjukt, utan acceptera dom nya förutsättningarna och istället vårda det friska och se hur nära friskt man kan komma och vad man med dom nya förutsättningarna kan göra, kan göra att man tackar utmaningen man fick när man ser vart den nya vägen gick och vilka lärdomar och möten med berikande människor man längs vägen fick.

 

Att sluta konstatera vad man inte kan och sluta tänka tankar på att ge upp och istället acceptera dom nya förutsättningarna,vårda det friska, ta kontroll genom att fokusera på det som för en själv spelar roll.

Ta ett beslut om att skapa en ny dröm där man går vidare och man starkare och med berikande erfarenheter rikare tittar tillbaka och tackar för utbildningen om livet man fick och säger till sig själv jag kom tillbaka samt till andra får möjligheten att ge tillbaka.

 

Glädje till livet. Bli inte bitter, bli bättre.

 

Föreläsningen Stressad

I föreläsningen stressad får du exempel och metoder för att kunna hantera begreppet stress och hur du genom aktiva val och beslut kan leva ett liv med mindre innehåll av stress och mer innehåll av lust och motivation.

Läs mer >
Köp biljetter >