Skip to content
DanishEnglishFinnishNorwegianSwedish

Bra behöver inte bli bättre.

Absolut, det finns ibland poänger med att inte vara nöjd, att jobba med förbättringar och att vi som grupp samt individ kan förbättra och göra lite bättre, höja målen samt pressa upp resultatet! Bara lite till, absolut.


Men !

 

Det finns också en risk med den strukturen som man sällan pratat om och det är att kraften sinar och människor tillslut tröttnar!


Tröttnar på att aldrig känna sig tillräcklig, tröttnar av att aldrig få njuta och känna att man gått i mål, tröttnar på att stå upp mot kritiken och försvara resultatet då många tillslut känner bra jag skiter i det! Jag orkar inte mer och gör hellre något annat.


Men vi kan alltid göra det lite bättre!


Nej det behöver inte alltid bli bättre!


Ni kanske ska bli bättre på att säga bra jobbat det var tillräckligt!

Bra jobbat det räcker nu!

Bra jobbat nu firar vi och bara fokuserar på det vi har gjort gör bra.

Bra jobbat vi gjorde så bra vi kunde med de resurser och förutsättningar vi hade.


Har skapas känslan av tillräckligt, känslan av att duga, känslan av att lyckas viket stärker förtroendet för utförande vilket sannolikt ökar den långsiktiga lusten till att fortsätta vilket på sikt skapar hållbarhet.


”Jag hade fått nog av F1 och racing. När du kör F1 är du väldigt kritisk mot dig själv, du vill bara bli bättre och jag var trött på att ta kritik och hela tiden behöva hitta på förklaringar till varför det inte fungerar. Det är uttröttande, säger Mika Häkkinen världsmästare Formel 1”.

Njut av tiden. Tillräckligt!

Föreläsningen Stressad

I föreläsningen stressad får du exempel och metoder för att kunna hantera begreppet stress och hur du genom aktiva val och beslut kan leva ett liv med mindre innehåll av stress och mer innehåll av lust och motivation.

Läs mer >
Köp biljetter >