Skip to content
DanishEnglishFinnishNorwegianSwedish

Det handlar fortfarande om att göra jobbet tillsammans.

”Vi har hamnat på någon slags individuell plan i livet där vi bara tänker på oss själva. Sen glömmer vi bort att fotboll är en lagsport. Vi har kommit ifrån det väldigt mycket i Sverige, där vi tidigare i många år var ledande. Det är laget som vinner matcher, det är ingen individ som vinner matcher. I grunden så handlar det om att få ihop ett lag. Det handlar fortfarande om att göra jobbet tillsammans. Få ihop gruppen, få dem att trivas och kämpa för varandra på planen.  Får du ihop ett lag så kan du flytta berg. Det är det enda vi har jobbat på stenhårt.  Det är viktigt att vi hittar tillbaka till grunderna där. Sverige har varit bäst i världen på att vara ett lag”. Bosko Orovic

 

”Conny var en riktigt bra coach. Han hade förmågan att få ut det mesta och bästa ur varje spelare, en riktig pådrivare som hade en förmåga att få ihop laget. Conny var även väldigt populär bland oss spelare. En ”players coach” som man säger i NHL. Det fanns en speciell respekt för honom och trots att han var förbundskapten så upplevde jag honom som en i gänget. Alla spelare ställde upp och spelade för laget, men även för Conny och Curre” NL.

JN

Föreläsningen Stressad

I föreläsningen stressad får du exempel och metoder för att kunna hantera begreppet stress och hur du genom aktiva val och beslut kan leva ett liv med mindre innehåll av stress och mer innehåll av lust och motivation.

Läs mer >
Köp biljetter >