Skip to content
DanishEnglishFinnishNorwegianSwedish

Det handlar om väldigt enkla rörelser.

Dan Sten Olsson, 71 år, är en av landets rikaste personer och leder ett mångmiljardimperium från Masthuggshamnen i Göteborg.

Dan Sten Olsson har en personlig förmögenhet på runt 40 miljarder kronor enligt Veckans Affärer. När magasinet gjorde sin lista i slutet av 2017 var han på plats elva bland de rikaste i Sverige och etta i hemstaden Göteborg.

Han har bestämt sig för att köra på som vd och ytterst ansvarig i ytterligare fyra år – minst.

Hur länge ska du fortsätta?

Jag ska fundera på det när jag fyller 75 år. Så får man se sen. Går inte att fundera detta varje år, utan nu kör jag fem år sen får vi se.

Hur pallar du rent fysiskt?

Jag tränar 25 minuter varje morgon. Det gjorde jag inte när jag var yngre.

Jag reser väldigt mycket, runt 100 dagar om året, så jag kan göra dem på ett hotellrum. Jag gör 120 situps, 120 armhävningar mot vägg, ett antal benhävningar och lite andra rörelser varje morgon.

För fem år sen var jag ganska så risig när jag satte mig på en träningscykel och blev testad. Sen tänkte jag: Det här är ju larvigt! Att jag inte har tid att ta en kvart om dagen och sköta min motion, det är ju … Då är man ju inte riktigt klok.

 

https://www.expressen.se/gt/stena-miljardarens-beslut-om-framtiden-tar-fem-ar-i-taget/

 

Föreläsningen Stressad

I föreläsningen stressad får du exempel och metoder för att kunna hantera begreppet stress och hur du genom aktiva val och beslut kan leva ett liv med mindre innehåll av stress och mer innehåll av lust och motivation.

Läs mer >
Köp biljetter >