Skip to content
DanishEnglishFinnishNorwegianSwedish

Det tror jag beror på egentligen att jag har tränat mycket och skippat alkohol.

”Det var på ett sätt vansinniga år, folk frågade mig ibland om jag var nära att bränna ut mig, att gå in i väggen? 

Men det var jag aldrig.

Det tror jag beror på egentligen att jag har tränat mycket och skippat alkohol. 

Det är djäkligt många som tappar dagar och får dåligt samvete på grund att de dricker alkohol, men även att jag känt att jobbet varit meningsfullt och att jag har haft grymt kul och framförallt varit optimist hela tiden.

Jag har fokuserat på lösningar och inte ältat gamla problem, släpp frågor gammalt groll lägg energi på det som komma skall istället, det är bland det viktigaste i min värld” 

Ola Serneke.

https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/1319503?programid=2071

Föreläsningen Stressad

I föreläsningen stressad får du exempel och metoder för att kunna hantera begreppet stress och hur du genom aktiva val och beslut kan leva ett liv med mindre innehåll av stress och mer innehåll av lust och motivation.

Läs mer >
Köp biljetter >