Skip to content
DanishEnglishFinnishNorwegianSwedish

Du kommer få ett tack av exakt ingen.

Du kommer få ett tack av exakt ingen.

Det du trodde var viktigt kommer träda fram som meningslöst och totalt oviktigt. ”Att vara sjukskriven är ju som att ha semester” Dom har verkligen inte en aning om hur den verkligheten är, en verklighet som kan vara direkt overklig.

Ångern över dina prioriteringarna kommer äta dagens alla timmar om varför gjorde man och varför gjorde man inte.

Det börjar inte med att man gått in i väggen och massmedias ” en vacker dag var det som att blixten slog ner i från en klar himmel” är en sanning för stunden men när man tittar i den mänskliga svarta lådan framgår det tydliga tecken och symtom på obalans som under betydande tid medvetet samt omedvetet begravts i sig själv.

Så att vänta in det rätta läget av att ta ett kraftfullt beslut där man innerst inne känner att situationen är ohållbar och viljan av att göra en förändring som i den inre konflikten låter ” ska jag eller ska jag inte” kan vara att stunden för beslut är exakt just Nu.

Nu, för att göra en mindre justering för att slippa ligga ner att tänka efter och upprepa orden ”varför gjorde jag inte det tidigare”.

Att sluta med ” bara lite till sedan så ska jag” och ta ett beslut nu kan få direkt fördelaktiga konsekvenser.

Var det bättre förr eller var du bättre förr? Bli inte bitter, bli bättre.

Stort tack alla som valde att lyssna under Stockholms City Meetings samt under kvällen Greatfulminde.

Glädje till livet.

 

Föreläsningen Stressad

I föreläsningen stressad får du exempel och metoder för att kunna hantera begreppet stress och hur du genom aktiva val och beslut kan leva ett liv med mindre innehåll av stress och mer innehåll av lust och motivation.

Läs mer >
Köp biljetter >