Skip to content
DanishEnglishFinnishNorwegianSwedish

Energi smittar. Detaljer.

Det finns alltid en ursäkt för att berättiga ett beteende av att vara på dåligt humör, det finns ofta en anledning till att berättiga ett beteende av att vara på bra humör och sprida det vidare.

 

Allt lägga ansvar på chef, ledning att hr att skapa bra stämning och ökad arbetsglädje på arbetsplatsen kan många gånger vara helt orimligt då alla bär ett ansvar i att föra in och skapa bra stämning på arbetsplatsen.

Då bra stämning och arbetsglädje är två helt olika saker då arbetsglädje är förmågan av att utföra, klara av, lyckas med sina uppgifter , bra stämning är den energi av den verbala och kroppsliga kommunikationen dvs tongången.

En fördelaktig stämning ökar sannolikheten för att skapa  trivsel och orka vara i en struktur med hög belastning där man har en ambition av att klara av sina arbetsuppgifter.

Kom inte hit och var så positiv vi är på jobbet är en insikt i att höja standarden i hur vi kommunicerar, förstå effekterna av energi och vilka konsekvenser det kan få individuellt samt kollektiv.

Energi smittar, energi sprider sig blixtfort.

Nu om någonsin måste det positiva krafterna få blomstra.

Det börjar i detaljerna, det börjar med att säga god morgon roligt att se dig vs det är mörkt ute, jämna plågor jobbar du fortfarande kvar…

God morgon.

Kul att se dig, vi har mycket att göra vilket är stimulerande av att få bidra och känna sig behövd.

 

JN

Föreläsningen Stressad

I föreläsningen stressad får du exempel och metoder för att kunna hantera begreppet stress och hur du genom aktiva val och beslut kan leva ett liv med mindre innehåll av stress och mer innehåll av lust och motivation.

Läs mer >
Köp biljetter >