Skip to content
DanishEnglishFinnishNorwegianSwedish

Grattis Ikea. Sveriges mest attraktiva arbetsgivare 2021 korad.

Att vid varje tillfälle genom åren ifrån första kontakt, vid varje möte med medarbetare internt bli bemött med en inkluderande och genuint varm känsla samt även få genomföra uppdrag iförd ikea fleecejackan har gjort att jag vid varje tillfälle fått uppleva att man inte bara säger utan verkligen jobbar aktivt för att samtliga ska få känna sig som en del av helheten.

Snyggt jobbat samtliga och stort grattis.

En inkluderande arbetsmiljö, gott rykte och karriärmöjligheter. Det är faktorer som för andra året i rad för upp Ikea till toppen på listan över 2021 års mest attraktiva arbetsgivare.

”Vi har ett speciellt år bakom oss där det har varit viktigare än någonsin att vara en inkluderande arbetsplats där våra medarbetare kan känna sig hemma. Utmärkelsen visar att vi fokuserar på rätt saker och ger oss energi i vårt fortsatta arbete med att vara en fantastisk arbetsplats där man kan ta med sig hela sitt jag till jobbet”, säger Cornelia Kaufmann, personaldirektör på Ikea i Sverige, i en kommentar.

 

Föreläsningen Stressad

I föreläsningen stressad får du exempel och metoder för att kunna hantera begreppet stress och hur du genom aktiva val och beslut kan leva ett liv med mindre innehåll av stress och mer innehåll av lust och motivation.

Läs mer >
Köp biljetter >