Skip to content
DanishEnglishFinnishNorwegianSwedish

Hoppas att vi ses i Örebro 9/5.

Myoffice Stenbackevägen 6 Den 9:e Maj.

08:00-08:15 Mingel.
08:15- 09:00 Föreläsning del 1.
09:00-09:15 Kaffe och frukt.
09:15-10:00 Föreläsning del 2.
10:00-10:15 Mingel och avslutning.

Föreläsningen är kostnadsfri och vänder sig till dig som arbetar med arbetsmiljö/personalansvar till exempel på en HR avdelning, som VD, som skyddsombud på ett företag i en kommunal verksamhet eller landsting. Du anmäler dig och eventuella kollegor genom att skicka ett mail med följande uppgifter: Namn, titel, företag och mailadress till:marlene.tivemark@assisCo.se

Johan Norén är föreläsaren som anlitas flitigt av företag och organisationer som vill ge sina medarbetare verktyg i hur vi kan hantera och förebygga stress samt stärka det personliga ledarskapet. Johan har bland annat anlitats av Skatteverket, Arbetsförmedlingen, Nordea, Ikea IT AB och Atea Sverige AB.

I föreläsningen “hur skapar vi minskad stress och ökad arbetsglädje” får du exempel, metoder och förhållningssätt för att du som privatperson och i din yrkesroll bättre hanterar stress och tidigt upptäcker signaler på obalans hos dig själv och dina medarbetare. Hur skapar vi den friska arbetsplatsen där vi ökar förståelsen för stressrelaterade sjukdomar och hur kan vi jobba vidare med detta på individnivå och ur ett ledarskapsperspektiv. Föreläsningen tar också upp hur du genom aktiva val och beslut kan leva ett liv med mindre innehåll av stress och mer innehåll av lust och motivation. Målsättningen är att du efter föreläsningen ska inneha en ökad kunskap i att identifiera bakomliggande faktorer som orsakar oeffektivitet och stress, känna mindre press och minskad stress samt ökad motivation till att skapa den dagliga arbetsglädjen där livet och jobbet inte känns som ett stort krav utan en tid där vi skapar ett långsiktigt må bra.

“Otroligt inspirerande föreläsning som öppnade ögonen för många av oss och som nu hittat motivationen att göra förändringar för ett bättre välmående”
Malin Carlsson, HR & Malin Nordström, Marknad på Atea Sverige AB

”Med stor passion och drivkraft håller Johan en gripande föreläsning där han med hjälp av sina egna erfarenheter lär oss om stress, förändringsledning och hur vi kan hjälpa varandra som medmänniskor genom att se och uppmärksamma varandra i vardagen”
Erika Carlén, HR Partner Bravida

http://assisco.se

Föreläsningen Stressad

I föreläsningen stressad får du exempel och metoder för att kunna hantera begreppet stress och hur du genom aktiva val och beslut kan leva ett liv med mindre innehåll av stress och mer innehåll av lust och motivation.

Läs mer >
Köp biljetter >