Skip to content
DanishEnglishFinnishNorwegianSwedish

Istället för att peka vems fel det är så börja jobba för att hjälpa varandra att vara bra och bli bättre.

Du kan och jag tror på dig kan översättas till jag kan och jag tror på mig själv. 

Att därefter upprepa orden konsekvent kan bevisligen bilda nya spår av tankar som skapar helt nya attityder och förhållningssätt till sig själv där man upptäcker och skapar oupptäckta förmågor i sig själv. 

Där orden jag är stolt över dig kan bilda känslan jag är stolt över mig själv. 

Istället för att peka vems fel det är så börja jobba för att hjälpa varandra att vara bra och bli bättre. 

Att ändra fokus och sluta gå kurs i ”att hantera besvärliga samtal” och istället fokusera på fördelarna och gå kurs i att träna på att kunna ge positiv feedback och beröm då många bevisligen har en utmaningen med att ge uppmuntran och beröm skulle med största sannolikhet ge en fördelaktig effekt.

Att påminna varandra om det vi gör som är bra och ständigt uppmuntra varandra kan skapa fördelaktiga konsekvenser. 

Arbetsglädje skapar vi tillsammans. 

 

Föreläsningen Stressad

I föreläsningen stressad får du exempel och metoder för att kunna hantera begreppet stress och hur du genom aktiva val och beslut kan leva ett liv med mindre innehåll av stress och mer innehåll av lust och motivation.

Läs mer >
Köp biljetter >