Skip to content

img_1459

Vi väljer att göra en uppföljning på resan som blev en succé. Rickard Nordstrand och Johan Norén kommer tillbaka till Marbella för Quartiers Camp 3.0

Ta möjligheten att utmana dig själv fysisk och mentalt där du kommer erbjudas högkvalitativ fysisk aktivitet samt föreläsningar som kommer stretcha dina tankar. Träningen individanpassas vilket möjliggör att alla kan medverka och utmana sig själv på individuell nivå.

Du bor i våra fullt utrustade lägenheter där du ges möjligheter att känna dig bortskämd och omhändertagen.

Vi erbjuder en helhetsupplevelse där det ingår kvalitativ förtäring och där vi under resan kommer njuta av grillkväll, paellakväll samt besöka en av Malagas bästa restauranger.

Förutom utmanade fysisk aktivitet kommer tid avsättas för relax, stresshantering, mental styrketräning, social samvaro samt egen tid.

En träningsresa för den träningstörstande livsnjutaren där vårt mål är att du skall åka hem med större självförtroende, större självtillit och en ökad glädje till livet.

Boka flyget själv, så löser vi resten.

http://www.quartiers.se/traningsresor

Rikard Nordstrand och Johan Norén kommer tillbaka till Körunda den 21-22 april 2018.

 Båda har för avsikt att tillsammans med samtliga deltagare skapa en helg med glädje, inspiration och personlig utveckling. Genom utmanande fysisk träning och föreläsningar visar dom hur man kan förhålla sig till begreppet stress samt hur man kan utmana sig själv genom att stretcha sina tankar.

Helgen kommer, förutom träning och föreläsningar, även innehålla goda måltider. Det blir också egen tid över för relax och social samvaro. Utmana kroppen, ladda batterierna och skapa energi! Anmäl dig till träningsevent med Rickard Nordstrand och Johan Norén.

Boende och måltider ( ej dryck)  på Körunda inkluderas i priset.

https://korunda.se/weekendpaket/traning-johan-rickard/

Bli inte bitter, bli bättre.

Föreläsningen Stressad

I föreläsningen stressad får du exempel och metoder för att kunna hantera begreppet stress och hur du genom aktiva val och beslut kan leva ett liv med mindre innehåll av stress och mer innehåll av lust och motivation.

Läs mer >
Köp biljetter >