Skip to content
DanishEnglishFinnishNorwegianSwedish

Tack Halmstad.

 

Tack Halmstad kommun och alla som var delaktiga för att vi tillsammans skapade fyra otroligt roliga, minnesrika samt berikande dagar.

 

Insikterna är bland annat:

 

Ner kommer man alltid.

 

Litet flygplan, dimma och mycket motvind är inte en bra kombination, men är en bra kombination för att få möjligheten att utmana sina rädslor, träna på tillit samt tålamod.

Det beror på hur man ser det.

 

Arbetsglädje skapar vi tillsammans och börjar med att individen reflekterar samt tar ansvar för att sprida fördelaktig energi i och till sig själv för att kunna sprida vidare.

 

Genom att lita på andra, hjälpas åt, ha en fördelaktig attityd, inspirera, peppa, uppmuntra varandra, vara lösnings orienterad, fokusera på det som är bra, utgå ifrån att man gör så gott man kan med de resurser och förutsättningar man har så är sannolikheten stor att man tillsammans skapar en intern stolthet och känsla av vara tillräcklig.

 

De goda krafterna i att våga vara nyfiken på framtiden, fokusera på det som är bra, tro på det man gör skapar inspiration, trygghet och hopp vilket sprids vidare vilket skapar känslan att vi gör detta tillsammans.

 

Så länge det finns tid så finns det möjligheter.

 

Tack Sergio för ditt bemötande och teamwork:) och ett extra tack till Maria och Sirpa för att ni ifrån första kontakten har haft en fantastisk härlig energi, stort tålamod och positiv inställning.

 

Ett stort, stort tack för ett fantastisk engangemang. 

 

Njut av tiden.

 

JN

 

 

Föreläsningen Stressad

I föreläsningen stressad får du exempel och metoder för att kunna hantera begreppet stress och hur du genom aktiva val och beslut kan leva ett liv med mindre innehåll av stress och mer innehåll av lust och motivation.

Läs mer >
Köp biljetter >