Skip to content
DanishEnglishFinnishNorwegianSwedish

Tidig fredag. Gå hem.

Att acceptera att uppdraget aldrig kommer slut, du kommer kanske inte ha tomt skrivbord innan du går hem och alla kunder kommer inte bli lösta kan skapa en hållbar strategi i en känsla av att vara tillräcklig.

 

Alla kunder har inte rätt och vissa kunder mår bra av att höra att dom får vänta.

 

Nej kunden har inte alltid rätt.

Känslan av att jag vill bara komma i mål och allt blir klar,  lämna med rent skrivbord och tom inkorg är en vanligt förekommande önskan vilket kan skapa en helt orimlig känsla av otillräcklighet, dåligt samvete av att vi och jag borde få ut lite mer av oss själva som på sikt kan få negativa konsekvenser.

 

lika orimligt som ibland önska känslan av att vilja bli klar med fysik aktivitet dvs önskan av att ta en löptur och sedan ha god kondition resten av livet!

 

Det kommer aldrig hända utan det är ett ständigt nötande och processen kommer aldrig upphöra.

 

Processen är resan och resan är målet, målet är en konsekvens av processen.

 

Att träna på att lämna med gott samvete och uppmuntra till att vi har gjort så gott vi kan med dom förutsättningarna samt resurserna vi har kan öka känslan av att vara tillräcklig, öka energin och på så sätt långsiktigt höja produktiviteten samt hållbarheten där vi säkerställer våra mål med ett bevarat välmående.

 

Våra patienter, klienter, kunder är det viktigaste vi har! Nej, du och våra medarbetare är det absolut viktigaste vi har.

Att prioritera våra medarbetares långsiktiga välmående är våran absolut viktigaste prioritering.

Kommer våra medarbetares välmående först så falla många andra begrepp på plats av sig själv.

Det är en lång säsong! Inom idrotten vilar man i bland spelarna med just hänvisning till att det är en lång säsong och vi behöver vara hela och friska även i slutet!

Du har med största sannolikhet innestående arbetstimmar som du denna fredagen skulle kunna ta ut med gott samvete,  säga vi ses på måndag och det är grymt kul att vi har så mycket att göra.

Njut av resan.

JN

Föreläsningen Stressad

I föreläsningen stressad får du exempel och metoder för att kunna hantera begreppet stress och hur du genom aktiva val och beslut kan leva ett liv med mindre innehåll av stress och mer innehåll av lust och motivation.

Läs mer >
Köp biljetter >