Skip to content
DanishEnglishFinnishNorwegianSwedish

Träna för hjärnan.

DANIELBROBERG

Tre nya avsnitt med tre inspirerande och ödmjuka gäster där vi i avsnitt 14 med Daniel Broberg får möjligheten att prata om individuellt ledarskap, passion, förväntningar hemifrån, vikten av grundtrygghet, vad livet kan lära sig av idrotten, vikten av tålamod, obalans mellan krav och förmågan.

I avsnitt 13 Sverre Lilieqvist om att bli jagad av en lavin, att göra en bakåtvolt utför ett stup, att ta snabba beslut, åka skidor med 70% risk att krascha, vikten av små steg, att vara nyfiken, att vara med i gladiatorerna och fångarna på fortet, vara fri i sinnet, om att vara lyckligt lottad.

I avsnitt 12 Patrik Lavén om att få ett samtal som förändrar livet, att leva med cancer, bära framtidsdrömmar, vikten av meditation, alternativa behandlings metoder, rädslor, spendera tid med sina egna tankar, att reflektera om vad som är viktigt i livet.

Trevlig lyssning.

Bli inte bitter, bli bättre.

Finns där poddar finns.

https://tranaforhjarnan.podbean.com

Föreläsningen Stressad

I föreläsningen stressad får du exempel och metoder för att kunna hantera begreppet stress och hur du genom aktiva val och beslut kan leva ett liv med mindre innehåll av stress och mer innehåll av lust och motivation.

Läs mer >
Köp biljetter >