Skip to content

IMG_5629

I dagens avsnitt träffar vi spännande Linda Therez Gerstenmyer! Vi pratar om hur det är att stå på en stand up-scen och ingen skrattar, vikten av att kunna vara sig själv, hennes tid i London och mental ohälsa. Vi gillar Linda och hoppas ni gör detsamma! Mycket böljande skratt utlovas i dagens avsnitt!

https://tranaforhjarnan.podbean.com/e/linda-therez-gerstenmyer/

Jag är glad över att Linda kommer vara en del av kvällen 27/11 i Stockholm på playhouse Teatern under föreläsningen “Stressad” där Linda kommer föreläsa om konsten att våga prata inför människor, våga släppa kontroll och skapa glädje.

Stockholm 27/11 18:30-20:30 Playhouse Teatern.

I föreläsningen stressad får du exempel, metoder, alternativa tankar och förhållningssätt för att du som privatperson samt i oavsett roll på din arbetsplats bättre ska kunna hantera stress och hur tidigt kan upptäcka signaler på obalans hos dig själv och dina medarbetare.

Hur du genom aktiva val och beslut kan leva ett liv med mindre innehåll av stress och mer innehåll av lust samt motivation.

Målsättningen är att du efter föreläsningen ska känna mindre press som skapar stress och en ökad motivation att hantera motgångar samt glädjen att anta dina egna utmaningar och känna dig stärkt i dig

Biljetter via:

https://secure.tickster.com/Intro.aspx?ERC=XWE9C6C91NH157T

”Under föreläsningen “Stressad” skrattar jag skamset och igenkännande medan Johan lär ut hur man I TID kan upptäcka signaler på obalans hos sig själv, sina vänner och sina kollegor.
För den återkommande beskrivningen av utmattningssyndrom som något som “plötsligt en dag” bara infinner sig och med kraft omkullkastar hela ens tillvaro är egentligen en långsam och systematisk process där kroppen med en mängd signaler fösökt förvarna om den stundande systemkollapsen. Men signalerna har över tid blivit feltolkade, bortträngda, ignorerade och tillslut återstår inget annat än en fullständing nedsläckning…
När jag lämnar föreläsningen har jag med mig verktyg för att genom aktiva val och beslut fortsätta leva ett liv med mindre stress och mer lust och motivation”.

Ska ni se en enda föreläsning i år, låt det bli någon med Johan Norén.
”Med stor passion och drivkraft håller Johan en gripande föreläsning där han med hjälp av sina egna erfarenheter lär oss om stress, förändringsledning och hur vi kan hjälpa varandra som medmänniskor genom att se och uppmärksamma varandra i vardagen.
Tack Johan för en fantastisk föreläsning, jag ser fram emot ett fortsatt gott samarbete med dig”!
– Erika Carlén, HR Partner Bravida

“Passar ledare, ledningsgrupper och bolag generellt om inte annat så får man sig själv en tankeställare och blir enkelt otroligt motiverad.”

David Rönnberg CEO Indiska Magasinet AB

“Man får sig en tankeställare och börjar fundera över sitt eget beteende. Denna föreläsning passar alla, inte minst chefer då vi lever i en ständigt uppkopplad och stressig tillvaro både privat och i arbetslivet.”

Ulrika Hultfeldt
Arbetsförmedlingen

Bli inte bitter, bli bättre.

Föreläsningen Stressad

I föreläsningen stressad får du exempel och metoder för att kunna hantera begreppet stress och hur du genom aktiva val och beslut kan leva ett liv med mindre innehåll av stress och mer innehåll av lust och motivation.

Läs mer >
Köp biljetter >