Skip to content
DanishEnglishFinnishNorwegianSwedish

Uppmuntra, uppmuntra och åter uppmuntra.

 

Du kan och jag tror på dig, vi hjälps åt och vi gör det tillsammans. 

Att tro på fantasitanken och rädslan för att göra bort sig inför andra vad det nu är kan göra att man skapar defensiva tankar i sin vilja i att försöka utan att kunna, där tankar som det går inte det är omöjligt, jag vågar inte, tänk om vad andra eventuellt tycker om mig om jag inte lyckas skapa en destruktiv tankespiral samt förminskat förhållningssätt till sig själv.

Att få hjälp med att träna på att släppa krav på att kunna, släppa kraven på perfektion, uppmuntra i att våga försöka, att bli uppmuntrad i att göra så gott man kan med de förutsättningar och resurser man har kan slopa pressen av rädslan för att misslyckas vilket eliminerar stressen och istället ökar lusten, glädjen och skapar kreativitet vilket ökar sannolikheten för att skapa fördelaktiga resultat. 

Att gödsla med positiv feedback, uppmuntra och premiera modet i att våga försöka samt bekräfta små framsteg kan skapa flertalet fördelaktiga konsekvenser. 

Där resultatet kan bli en ökad tro och tillit på sina egna förmågor där den inre dialogen av vikt kan låta jag tror på mig själv och vad andra nu tycker blir oviktigt.

 

 

 

Föreläsningen Stressad

I föreläsningen stressad får du exempel och metoder för att kunna hantera begreppet stress och hur du genom aktiva val och beslut kan leva ett liv med mindre innehåll av stress och mer innehåll av lust och motivation.

Läs mer >
Köp biljetter >