Skip to content
DanishEnglishFinnishNorwegianSwedish

Var inte en del av problemet, var en del av lösningen. 

Att inte falla under omständigheterna och gå på känsla utan att använda sig av procedur och strategi. 

Känslan kan vara att det är grått, tråkigt och mörkt ute, att vi är trötta, slitna efter ett tufft år där omvärlden och dess innehåll är osäker. 

Vad är det som händer och hur ska det gå?
Där inspirerande människor lämnar oss och skapar en känsla av tomhet. 

Nu om någonsin kan det vara av vikt att gå på strategi och procedur och inte gå på känslan.

 

Det är lätt att vara chef när allt går bra, det är enkelt att vara en god kollega på gott humör när alla andra är det och det går bra, det är enkelt att vara en bra kompis och vän när det går bra, det är enkelt att vara allmänt på gott humör när det är god stämning och solen skiner, Det är enkelt att vara i en relation när man är nykär kanske både på jobbet och privat.

Det är ju nu allt sätts på prov och där möjligheten att utveckla sig själv och intressera sig för att se hur en grupp kan utvecklas genom att samtliga tar eget ansvar för att se och ta sin del då det många gånger läggs ett helt orimligt ansvar på chef, ledning och hr att skapa må bra på arbetet.

Vi alla behöver hjälpa till för att skapa helheten.

Om du upplever att du har en dålig chef och är under ett dåligt ledarskap? Gör det bättre själv eller byt, alternativt gå in för att driva igenom dina poänger som kan skapa en ändrad situation i fördelaktig riktig, är det enkelt absolut inte men det finns inte heller något värde i att gå runt och inte trivas eller inte må bra. 

 

Upplever man sig påverkad av omständigheterna vilket självklart är naturligt och helt ok men kanske också av vikt att använda bryt tekniken och inte förstärka känslan mer och låt en negativ känsla bli tre negativa känslor vilket kan skapa en negativ spiral, utan använda sig av bryt processen och använd alla friskfaktorer som så möjligt,  även om man inte känner för det utan helt gå på strategi och procedur. 

 

Inspiration, motivation att ta sin del i helheten av att inspirera, motivera, sprida fördelaktig energi och en tro om en bättre nutid och framtid först till sig själv för att sedan kunna sprida vidare.

Äntligen måndag och där vi börjar morgonen men att sprida fördelaktig kommentarer , sprida kraftfull energi till sig själv och sin omgivning vilket kan sprida sig vidare och internt och skapa ett internt språk där vi ser, stödjer, uppmuntrar varandra mycket ofta och länge, samt skapar en plats att längta till och trivas på. 

Behöver ni inspiration !
Ta in någon som är nykär för där finns det ofta ett helt eget språk där det sällan finns några bekymmer,  kanske finns det där något att hämta i själva attityden och inställningen än att älta om samma sak och sprida begrepp som det var bättre förr, det sitter i väggarna, det är inte så ekelt och jämna plågor. 

Börje Salmings tips till samtliga var ” Ha roligt, jag hade djävligt roligt”. 

Var inte en del av problemet, var en del av lösningen. 

Äntligen måndag. Njut av tiden. 

JN

Föreläsningen Stressad

I föreläsningen stressad får du exempel och metoder för att kunna hantera begreppet stress och hur du genom aktiva val och beslut kan leva ett liv med mindre innehåll av stress och mer innehåll av lust och motivation.

Läs mer >
Köp biljetter >