Skip to content
DanishEnglishFinnishNorwegianSwedish

Vinnare av Årets Peppare 2019 är stiftelsen Goodsport.

Grattis till samtliga inblandade.

En härlig känsla att som föreläsare samt instruktör under fyra år fått vara en del av Goodsports sportsliga samhälls projekt skolträffen och blivit berikad med många givande möten mellan barn och ungdomar.

Stiftelsen Goodsport fick i i direktsändning på Idrottsgalan 2019 ta emot priset Årets Peppare av Hans Kungliga Höghet Prins Daniel.

“Genom sitt personliga och uthålliga engagemang har Patrik Asplund genom sin stiftelse Goodsport lyckats peppa och motivera tusentals unga att hitta rörelseglädje runt om i hela Sverige. På kort tid har Goodsport vuxit till en landsomfattande verksamhet som skapar integration genom nya mötesplatser där barn och unga kan inspirera varandra och känna gemenskap. Stiftelsens strategiska och långsiktiga arbete skapar hela tiden bättre förutsättningar för fysisk rörelse och en positiv utveckling för såväl den enskilda individen som för samhället i stort. För sitt genuina engagemang, trovärdiga ledarskap och för en verksamhet som skapar skillnad för barn och unga varje dag tilldelas Patrik Asplund grundare av stiftelsen Goodsport priset Årets Peppare 2019 tillgängligt sätt lyckats få barn och unga i Sverige att röra på sig”

 

Om Skolträffen:

”Skolträffen syftar till att motverka fördomar, utanförskap och segregation. Genom Skolträffen skapar vi möten mellan barn och unga från olika områden med olika bakgrund vad gäller kultur och socioekonomiska förutsättningar. Vi vill få ungdomar till att bygga nätverk och skapa kamratskap över de synliga och osynliga gränser som finns i vårt samhälle.”

https://www.goodsport.se

https://www.youtube.com/watch?v=MZDeLk-RFvY

Föreläsningen Stressad

I föreläsningen stressad får du exempel och metoder för att kunna hantera begreppet stress och hur du genom aktiva val och beslut kan leva ett liv med mindre innehåll av stress och mer innehåll av lust och motivation.

Läs mer >
Köp biljetter >